Stowe House Update

Following the completion of the North Hall project in August 2019, MTA (as part of the Purcell team along with The Morton Partnership and Synergy) embarked on the detailed design phase of the State Rooms at Stowe.

The first of the rooms, The State Drawing Room (or Temple Room) is now complete on site thanks to the efforts of Messenger BCR Group, Chroma Conservation, T James (Electrical) and BAR Mechanical, and works to the State Dining Room are ongoing.

Whilst the mechanical and electrical services form only a small part of the project, the finished result is something the whole project team can be proud of.

More information can be found on the Stowe House web site at:- https://www.stowe.co.uk/house/community-learning/restoration-projects

Photographs courtesy of Messenger BCR.